Thur Taxi

Zorgvervoer.

Thur Taxi zorgt voor veilig en comfortabel vervoer.

Zorgvervoer.

Thur Taxi is gespecialiseerd in zorgvervoer en rolstoelvervoer. Dagelijks rijden wij naar ziekenhuizen, behandelcentra en diverse andere zorginstellingen door heel Nederland, België en Duitsland.

U kunt een taxi voor zorgvervoer gemakkelijk bij ons boeken via e-mail of telefonisch. Wij zorgen ervoor dat u op tijd wordt opgehaald en op tijd aankomt bij de zorginstelling. Wij kunnen met de taxi voor de hoofdingang van ziekenhuizen en zorginstellingen parkeren. Wij streven ernaar om de rit zo comfortabel mogelijk te maken. 

Wij zijn in het bezit van het TX-keurmerk.

ThurTaxi_klantenservice

Heeft u vragen over zorgvervoer of rolstoelvervoer?

Bel ons: (+31) 0416-317755

20240127_122104
20240127_120255

Altijd verzekerd van zorgvervoer bij Thur Taxi.

Wij rijden voor alle zorgverzekeraars.

Wij zijn aansluiten bij verschillende contracthouders voor het zorgvervoer. Tevens zijn wij ook direct aangesloten bij zorgverzekeraars. Daardoor kunt u met elke zorgverzekering bij ons terecht. Wij zijn voor zorgvervoer actief in de gemeente Altena.

20240129_133429

Heeft u vragen over zorgvervoer of rolstoeltaxi?

Zorgtaxi, hoe zit dat?

Veel gestelde vragen.

In Nederland is een zorgverzekering verplicht. Zorgvervoer is een onderdeel van de basisverzekering. Of u in aanmerking komt voor een vergoeding voor de taxi hangt van een aantal zaken af. We zetten het op een rijtje.

1. Personen die rolstoelafhankelijk zijn of afhankelijk zijn van begeleiding (bijvoorbeeld bij een visuele handicap hebben), komen in aanmerking voor zorgvervoer vergoedt door de zorgverzekeraar.

2. Wanneer u met enige regelmaat naar een zorginstelling moet kunt u aanmerking komen voor de hardheidsclausule. Dit kan bijvoorbeeld bij oncologie, nierdialyse, zuurstoftherapie, dagbesteding of revalidatie.

Hebben we uw vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op. We luisteren graag naar uw verhaal en denken met u mee.